Vette game voor de film Salt!

Het is bijna tijd voor Salt, waarin Angelina Jolie een agente speelt die misschien wel of niet een Russische spion is. Dat op zich is al genoeg om een strakke actiegame omheen te bouwen, maar voor een online game is dit wel erg goed gedaan!

Je bent een spion die agente Salt gaat helpen. Je wordt onderworpen aan ondervragingen, moet met guns schieten en computers hacken. En dat allemaal met interactieve video. Check deze vette game en raak niet al te verslaafd! Klik op onderstaande plaatje:

Lees ook:Alsof je weer achter de Gameboy kruipt…
Lees ook:Trailer vd Dag: Salt
Lees ook:Nieuwe trailer van… Salt!
Lees ook:Recensie – Salt
Lees ook:iPhone game Angry Birds wordt film…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>