DVD Watch: He’s Just Not That Into You

Ben Affleck, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Jennifer Connelly, Drew Barrymore… He’s Just Not That Into You heeft ondanks de ongelukkige titel een grote cast. Bestempeld als de Amerikaanse Love, Actually draait het allemaal om de manier waarop mannen hun vrouwen in de liefde behandelen. Oftewel, gezeur van vrouwen over hun kerels die nooit aandacht aan ze besteden.

De ultieme chickflick die zich dus lekker achter de vrouwelijke mening verschuilt. Of zit er misschien toch iets voor mannen bij?

Waarom wel? Vooral om de minder bekende castleden is He’s Just Not… een geslaagde film geworden. Zoals Ginnifer Goodwin (Big Love, Mona Lisa Smile) en Justin Long (Die Hard 4.0, Jeepers Creepers) zijn relatief onbekend, maar het wordt pijnlijk duidelijk dat zij moeiteloos de grote namen van het scherm spelen. De losse verhalen zijn misschien luchtig, maar het is wel prima wegkijken. En wat betreft voor mannen? Niet dat het hordes mannen zal overwinnen, maar de vrouwen, de humor en realistische situaties zullen ook heel wat tostesteron doen vloeien.

Waarom niet? Terwijl de meeste verhalen werken (Ginnifer Goodwin/Justin Long en Bradley Cooper/Scarlett Johansson), draaien sommigen op niks uit (Ben Affleck/Jennifer Aniston). Het is lastig om met zo’n rommelige vertelwijze echt sympathie voor de personages op te brengen. Hier helpt de speelduur van maar liefst 130 minuten niet erg bij, een unicum voor romantische komedies. En zonder de droge Britse humor wordt dit nooit zo goed als Love, Actually natuurlijk!

Cijfer: 7,5

Bekijk hieronder de trailer van He’s Just Not That Into You!

Lees ook:Love Happens
Lees ook:Jennifer Aniston’s Wanderlust trailer
Lees ook:DVD Watch: Marley & Me
Lees ook:DVD Watch: Harry Potter and the Half-Blood Prince
Lees ook:Captain America: The Winter Soldier trailer

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “DVD Watch: He’s Just Not That Into You

  1. Pingback: Love Happens | Cinema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>