DVD Watch: Marley & Me

Wil je heel graag een kindje? Dan is het natuurlijk een logische stap om te oefenen met een hond! Zo denken John en Jennifer ook en zij nemen dan ook een pup in huis. Maar Marley is amper te hanteren, vreet alles op wat los en vast zit en drijft het stel tot waanzin.

Toch is het juist Marley die ervoor lijkt te zorgen dat John en Jennifer een frisse relatie houden. Totdat ze toch echt voor kinderen gaan… Is er dan nog wel plek voor de wildebras?

Waarom wel? Vooral om Marley natuurlijk! Wat een lief beest en een valse factor in de film. Want hoe kun je Marley & Me een stomme film vinden? Dan moet je toch wel harteloos zijn! Maar ook vanwege het materiaal waarop de film is gebaseerd, het gelijknamige boek dat zich hier prima voor leent. Jennifer Aniston blijft wel weer steken in haar Girl next Door-rol, al is het hier prima. Owen Wilson is hier de echte verrassing, hij komt enorm goed uit de bus en dit is een van zijn beste rollen tot nu toe.

Waarom niet? Het is natuurlijk wel een beetje vals allemaal, want die ene plotwending voel je natuurlijk al op je sokken aankomen. Daarnaast is het natuurlijk geen aanrader als je van vette actiefilms houdt en romantische komedies niet erg trekt. Maar voor stoere mannen met een klein hartje is Marley & Me ook een aanrader. Het is allemaal heel pluizig en schattig, al zitten er geen hilarische scènes in. De film wint geen prijzen voor originaliteit of als beste komedie van het jaar. Maar eerlijk is eerlijk; het is echt een prima film die gewoon ontzettend lekker wegkijkt.

Cijfer: 7.5

Lees ook:Toen Jennifer Lawrence nog een ‘onbekende actrice’ was
Lees ook:DVD Watch: He’s Just Not That Into You
Lees ook:DVD Watch: 100 Feet
Lees ook:Worstelaar is niet meer blij met film over zijn leven
Lees ook:DVD Watch: Eden Lake

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>