Celebs krijgen er weer van langs in de ‘Mean Tweets’

Misschien ken je ze wel, de ‘Mean Tweets’ van Jimmy Kimmel. De talkshowhost verzamelt een paar hele gemene tweets over bekende personen en laat ze daarna ook voorlezen door de celebrities. Het is ongelooflijk grappig en hij heeft weer een paar nieuwe celebs zo gek gekregen om de ‘Mean Tweets’ voor te lezen. Hoogtepunten zijn ChloĆ« Grace Moretz en de navel van John Stamos. Welke vind jij het leukst?

Heb je nog meer zin in ‘Mean Tweets’? Check dan deze best off.

Lees ook:Carrie remake Trailer
Lees ook:Carrie remake poster
Lees ook:Nieuwe Carrie trailer
Lees ook:The Equalizer trailer met Denzel Washington
Lees ook:Nieuwe poster Carrie remake

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>