Eddie Redmayne is een mooie vrouw

Eddie Redmayne heeft zijn eerste Oscar al binnen en een tweede zal niet lang op zich wachten. Voor ‘The Theory of Everything’ werd hij beloond met zijn transformatie tot Stephen Hawking en in zijn nieuwe film ‘The Danish Girl’ speelt hij Einar Wegener, een van de eerste mannen die van geslacht veranderde.¬†Om dat hele proces goed weer te geven, werkt Redmayne volgens The Daily Mail weer samen met Alexandra Reynolds, de vrouw die hem trainde om te kunnen bewegen als Stephen Hawking. Ook regisseur Tom Hooper is een oude bekende van Redmayne. Samen maakten ze Oscarwinnaar ‘Les Miserables’, waarmee Eddie Redmayne doorbrak bij het grote publiek. De film heeft dus alles mee om het volgend jaar goed te doen bij de Oscars. Maar waar het eigenlijk om gaat, is deze allereerste foto van Eddie als vrouw! En om heel eerlijk te zijn, ziet hij er goed uit. Laat in de reacties weten wat jij van de nieuwe Eddie Redmayne vindt.

Lees ook:Aliens komen je halen…
Lees ook:Benedict Cumberbatch wordt een “Doctor”
Lees ook:De engste clown ooit keert terug
Lees ook:Trailer vd Dag: The Hurt Locker
Lees ook:Jennifer Lawrence en Bradley Cooper weer samen in een film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>