Trailer vd Dag: The Hurt Locker

Ja hoe kan het ook anders dan The Hurt Locker nogmaals Trailer vd Dag te maken? De film is vannacht veranderd in een klein sprookje: Een oorlogsdrama waar al bijna twee jaar mee gesleept wordt en nu de grote Oscarwinnaar is.

Al twee jaar lang probeert de film een publiek te vinden en sinds september was het de vraag of de film in Nederland zou uitkomen. Dat is gebeurd… in maar een paar zalen. Nu is The Hurt Locker zelfs al op dvd uit! Check hieronder nogmaals de trailer om je volledig te overtuigen:Lees ook:Recensie – The Hurt Locker
Lees ook:The Hurt Locker grote Oscarwinnaar!
Lees ook:Trailer vd Dag: The Hurt Locker
Lees ook:Oscar nominaties bekendgemaakt!
Lees ook:Trailer vd Dag: Crazy Heart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>