Aliens komen je halen…

De trailer voor Skyline belooft niets anders dan ellende. Wetenschapper Stephen Hawking (dat medische wonder in die rolstoel met dat programma op Discovery Channel) had ons er al voor gewaarschuwd: Als aliens ons komen bezoeken, verwacht dan maar niet dat ze heel vriendelijk zijn.

Want tja, toen Columbus de Indianen aantrof liep dat ook bloederig af. Alleen werden de indianen niet in een ruimteschip gezogen zoals in de onderstaande trailer. Overigens is dat het enige spannende dag gebeurd, maar goed, mijn aandacht is getrokken:Lees ook:Final Destination 5 wordt 5nal Destination…
Lees ook:De wereld vergaat in Vanishing on 7th Street
Lees ook:Johnny Depp en Vanessa Paradis uit elkaar na veertien jaar
Lees ook:Must see: The Captive, een creepy en spannende film
Lees ook:Halloween Marathon: The Children & Timecrimes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>