‘A Million Ways to Die in the West’ maakt kans op acht Razzies

Ieder jaar krijgen de beste films een Oscar en de slechtste films krijgen een Razzie. De nominaties voor de Razzies worden pas op 14 januari bekend gemaakt en tot die tijd kan er nog gestemd worden op de slechtste films van het jaar. Een shortlist met de kanshebbers is in handen van Golden Derby en de film die de meeste kans maakt op een anti-Oscar is ‘A Million Ways to Die in the West’.

In bijna alle categorie├źn, met uitzondering van ‘Worst remake, rip-off or sequel’, kan deze comedy van Seth MacFarlane in de prijzen vallen. Of de film uiteindelijk genomineerd wordt is nog niet zeker, dit gaat nu nog om de shortlist en de comedy heeft stevige concurrentie. ‘Transformers: Age of Extinction’, ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’, ‘The Expendables 3′ en ‘The Interview’ maken allemaal kans op een prijs die je echt niet wilt winnen. De Christelijke kerstfilm ‘Saving Christmas’, die in Nederland niet is uitgekomen, lijkt ook een grote kanshebber te zijn. Films over de Bijbel doen het sowieso niet goed bij de Razzies, of ze doen het juist wel goed…dat ligt aan je interpretatie, want ook ‘Noah’ en ‘Exodus: Gods and Kings’ zijn genomineerd. Laat in de reacties weten welke film uit 2014 jij het slechtst vond.

Lees ook:En de winnaar van slechtste film is…
Lees ook:De terugkeer van ‘Ted’
Lees ook:‘The Grand Budapest Hotel’ is populair bij de BAFTA’s
Lees ook:‘Transformers 4′ maakt kans op zeven Razzies
Lees ook:Animatiefilms die kansmaken op Oscar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>