En de winnaar van slechtste film is…

Bij de Razzies kan je niet echt spreken van winnaars. Deze awards voor de slechtste films worden ieder jaar een dag voor de Oscars uitgereikt en dit jaar viel Kirk Cameron in de prijzen. Zijn film ‘Kirk Cameron’s Saving Christmas’ won, als je van winnen kan spreken, in de categorie ‘Worst Picture’, ‘Worst Actor’, ‘Worst Screenplay’ en samen met zijn ego won Cameron ook ‘Worst Screen Combo’. De acteur, die je heel misschien nog kent uit de comedyserie ‘Growing Pains’, liet daarmee ‘Transformers: Age of Extinction’ achter zich.

De vierde film over de Transformers was genomineerd in zeven categorie├źn, maar won maar twee Razzies. Eentje voor slechtste regisseur en eentje voor slechte bijrol voor Kelsey Grammer, die in dezelfde categorie ook genomineerd was voor ‘The Expendables 3′. De andere anti-Oscars gingen naar Cameron Diaz voor haar rol in ‘Annie’, die film won trouwens ook slechtste remake, en Megan Fox kreeg een Razzie voor haar bijrol in ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’. Het was niet alleen kommer en kwel. Dit jaar was er voor het eerst ook een prijs voor iemand die in het verleden een Razzie won en nu hele goede films maakt. De eerste winnaar, en in dit geval kan je wel spreken van een winnaar, van de ‘Razzie Redeemer Award’ was Ben Affleck. Hij won ooit een Razzie met ‘Gigli’ en maakt nu topfilms als ‘Argo’, waar hij een Oscar mee won, en ‘Gone Girl’.

Lees ook:‘A Million Ways to Die in the West’ maakt kans op acht Razzies
Lees ook:‘Transformers 4′ maakt kans op zeven Razzies
Lees ook:Nominaties slechtste films van het jaar
Lees ook:Oscar nominaties bekendgemaakt!
Lees ook:‘The Grand Budapest Hotel’ is populair bij de BAFTA’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>