Watch This: Prachtige scène uit Avatar!

James Cameron heeft voor Avatar nieuwe diersoorten bedacht en deze scène laat er eentje zien. Prachtig moment tussen de avatar van hoofdrolspeler Jake Sully (Sam Worthington) en Neytiri (Zoe Saldana). En uh… herkennen we hierin een nieuwe Kate en Leo?

Vanaf donderdag is Avatar dan eindelijk in de bioscoop te zien en de recensies zijn tot nu toe redelijk positief, met enige kritiek op de verhaallijn, maar de special effects worden de hemel in geprezen. Check later deze week mijn recensie!

Lees ook:Watch This: De eerste 5 minuten van The Lovely Bones
Lees ook:Trailer vd Dag: The Hurt Locker
Lees ook:Xtra Video: Las Vegas in puin
Lees ook:Wat je niet mag missen in december!
Lees ook:Watch This: Ranzige clip Saw 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>