Watch this: Geinige parodie op Twilight – New Moon

Nu Bella en Edward elkaar weer gevonden hebben (en loslaten) in bioscopen over de hele wereld, kun je de nodige parodieën weer verwachten. De Amerikaanse show Saturday Night Live hebben daarom Firelight in het leven geroepen.

In de best geslaagde parodie ontmoet een meisje (Taylor Swift) een mysterieuze jongen op school… Hij beweegt alleen zo houterig… En waarom zitten er allemaal schroeven in zijn nek? New Moon draait vanaf donderdag in de bioscoop.

 

Lees ook:Watch This: Parodie The Final Destination
Lees ook:DVD Watch: Let The Right One In
Lees ook:DVD Watch: Push
Lees ook:Recensie – Valentine’s Day
Lees ook:Nieuwe film ‘Fifty Shades of Black’, parodie op ‘Grey’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Watch this: Geinige parodie op Twilight – New Moon

  1. lEVI

    :p Tatlor zou ook wel Bella kunnen spelen…:P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>