Johnny Depp is weer ouderwets raar in ‘Mortdecai’

Laat het maar aan Johnny Depp over om rare figuren te spelen. Zelfs zonder Tim Burton en Helena Bonham Carter aan zijn zijde weet hij van Charlie Mortdecai een excentriek personage te maken en het enige wat hij daarvoor nodig heeft is een gek snorretje. In zijn nieuwe film ‘Mortdecai’ speelt hij een rijke kunsthandelaar die een gestolen schilderij terug moet vinden. Het enige probleem is dat hij zelf geld nodig heeft en het gestolen schilderij ziet als een mooie inkomstenbron. Samen met zijn vrouw Johanna (Gwyneth Paltrow) en manusje-van-alles Jock Strapp (Paul Bettany) bedenkt Charlie Mortdecai een plan om weer rijk te worden.

Lees ook:Actie en drama in Jason Stathams ‘Wild Card’
Lees ook:Identity Thief Trailer
Lees ook:Geheimen van Paranormal Activity 2…
Lees ook:Seven Psychopats nu op Blu-ray en DVD
Lees ook:Bioscoop premières week 9

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>