Geheimen van Paranormal Activity 2…

Zoveel trailers en publiciteit als er van Saw 3D worden gedumpt, zo weinig is bekend over Paranormal Activity 2. Daarvoor moet je namelijk iets meer je best doen dan zoeken op internet. De website van de film toont enkel een trailer, maar als je een beetje goed rond kijkt…

Er zijn verschillende ‘geheimen’ op de website te vinden. En die zijn vet! Voor iedereen die uitkijkt naar de film heb ik alvast een aantal opvallende zaken op een rijtje gezet…

Speel de trailer af op de website van Paranormal Activity 2. Om maar te beginnen met iets dat al meer mensen was opgevallen. De wieg is leeg… Maar in de spiegel staat er een baby in!

Speel je de trailer volledig af, dan krijg je aan het einde nog een extra shot van de kamer. Daarin is een tekst op de grond te zien (in spiegelbeeld): What is happening to Hunter?

Wie is Hunter? De baby? Tijdens het afspelen is er een rode flits te zien. Zet de trailer stil en je ziet het volgende creepy plaatje… Duidelijk een dansende vrouw met een baby die aan haar voeten kruipt!

Het houdt nog niet op, want tijdens de titel ‘Paranormal Activity 2′ hoor je een fluisterende stem. Spoel het terug en je hoort de naam ‘Hunter’ gefluisterd worden.

Maar het allervetste is dat er nog veel meer achter die karige trailer verscholen gaat. Deze moet je maar even zelf ontdekken. Speel de trailer af, pak het verschuifbare afspeelblokje (onder de trailer) en schuif deze in een ruk terug naar het begin van de trailer… De website freakt helemaal en voila, je ziet de eerste beelden van die film waar de hele wereld halsreikend naar uitkijkt! Klein voorproefje:

Lees ook:Recensie – Paranormal Activity 2
Lees ook:Watch This: Originele einde Paranormal Activity
Lees ook:Paranormal Activity 2 van start
Lees ook:Website die gedachten kan lezen…
Lees ook:Watch This: Geslaagde Paranormal Activity-parodie!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Geheimen van Paranormal Activity 2…

 1. j006t

  Nou ben ik zo benieuwd en dan doet de site het niet :(

    /   Reply  / 
 2. Sierbestrating

  Kan niet wachten, vond deel 1 echt angstaanjagend

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Zes nieuwe clips opgedoken! | Cinema

 4. italiana

  ja joh vage shit hoor maar werkt idd wel haha ik vond deel een niet zo geweldig freaky ofzo dus hoop dat deze wel is aangezien mensen deel een al een van de engste films benamen ben ik bang dat dit ook meet promotie werk is voor een niet al te enge film….jammer genoeg ben ik niet zo snel te imponeren door een film maar hoop dat hij me wel kan laten schrikken…..feit met die baby vind ik wel freaky want ben zelf zwanger nu hahaha

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>