Trailer vd Dag: Robin Hood

Robin Hood kennen we vooral als Prince of Thieves en vooral dan in de vorm van Kevin Costner. Tenzij je natuurlijk de Disneyfilm in je hoofd hebt… Zo gezellig als die Robin Hood was, zo donker is de nieuwe versie waarin Russell Crowe als de titel held fungeert.

Aangezien Ridley Scott (Gladiator) 0p de regiestoel zit, lijkt dit een groots spektakel te worden. Maar wordt het met Clash of the Titans en Prince of Persia niet een beetje veel? Ach, we krijgen ook talloze romantische actiekomedies. Check de trailer:

Lees ook:Nieuwe trailer van… Clash of the Titans!
Lees ook:Niet Idris Elba maar Oscar Isaac wordt Apocalypse
Lees ook:Winnen! Prince of Persia prijzenpakket
Lees ook:Bios Top 10: Sex & The City 2 dik bovenaan
Lees ook:Avatar 2 trailer bijzonder origineel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>