Nieuwe trailer van… Clash of the Titans!

Nieuwe trailers van Alice in Wonderland, Iron Man 2… en dan nu: Clash of the Titans! En ik weet oprecht niet meer welke film het beste wordt, want deze trailer is superheftig en ontzettend vet gemaakt. Met in de hoofdrol Avatar-ster Sam Worthington, goed op weg om de nieuwe ‘it-guy’ van Hollywood te worden.

Clash of the Titans is een remake van de gelijknamige film uit de jaren ’80 en draait om een grote strijd van de Griekse mythologie. En dacht je dat het Cloverfield-monster eng was… check dan The Kraken uit de volgende trailer:

Lees ook:Watch This: Strakke behind-the-scenes Clash of the Titans
Lees ook:Recensie – Clash of the Titans 3D
Lees ook:Schijf van 5: Monsterfilms
Lees ook:Gruwelijke nieuwe Monsterfilm!
Lees ook:Eerste reacties op Clash of the Titans!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>