Halloween Trailer vd Dag: Shutter Island

Een nieuwe film van Martin Scorsese maakt altijd veel los. En het mag gezegd worden, hij is niet bang om iets nieuws te proberen. Met zijn Oscar voor The Departed op zak haalt hij voor Shutter Island weer Leo DiCaprio aan en maakt hij dit keer, uuh… horror!

De hele week laat ik horror trailers zien in aanloop van Halloween! En Shutter Island is er zeker eentje om naar uit te kijken… Want ook Michelle Williams, Ben Kingsley, Mark Ruffalo en Jackie Earle Haley zijn te bewonderen. Wordt vast prachtig! Release: 25 februari

Lees ook:Recensie – Shutter Island
Lees ook:My Week with Marilyn Trailer
Lees ook:Bios Top 10: Dood meisje niet bestand tegen blauwe aliens
Lees ook:Halloween Horrormarathon! (Niet voor zwakke magen…)
Lees ook:Hollywood sterren over nieuwe Star Wars film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>