Bios Top 10: Dood meisje niet bestand tegen blauwe aliens

The Lovely Bones is de enige film deze week die in de top 10 weet te belanden. De hele marketingcampagne achter Daybreakers heeft duidelijk niets goed gedaan (misschien zijn mensen een beetje vampier-moe?).

Maar The Lovely Bones weet geen baanbrekende aantallen bezoekers te trekken. Nee Avatar dan, die alweer richting de 20 miljoen euro gaat… Welke film weet de science fiction-film tegen te houden?

Shutter stijger

Een opvallende stijging voor Shutter Island, vast door prima mond-op-mond reclame, is goed om te zien. De film stijgt drie plekken van 6 naar 3.

Ook de animatiefilm Het Regent Gehaktballen valt in de smaak en stijgt een plekje (de film kwam zelfs een beetje in Avatar-territorium, maar kwam een paar ton tekort).

Krokus

Krokusvakantie is goed voor de bioscoop, andere kinderfilms die lekker lopen zijn IEP! en The Princess and the Frog. Ook Alvin and the Chipmunks (op Avatar na de langstgenoteerde film in de top 10) doet het nog steeds goed.

Dat valt niet te zeggen voor Valentine’s Day (zakt vier plekken) en Gangsterboys (wie gaat daar sowieso heen?).

Seks

Volgende week is het de beurt aan The Book of Eli om een schot in de roos te wagen. Is het dan Denzel Washington die Avatar verslaat? Verder is het janken geblazen met Invictus (over Nelson Mandela) en seksen met Chloe (een erotische thriller die totaal niet aan duizend andere films doet denken. Ook niet aan Fatal Attraction. Of Basic Instinct).

1. (1) Avatar
2. (3) Het Regent Gehaktballen
3. (6) Shutter Island
4. (4) The Princess and the Frog
5. (7) IEP!
6. (2) Valentine’s Day
7. (5) Percy Jackson and the Lightning Thief
8. (-) The Lovely Bones
9. (8) Gangsterboys
10. (9) Alvin and the Chipmunks 2

Lees ook:Bios Top 10: De laatste week van Avatar?
Lees ook:Bios Top 10: Avatar eindelijk van de eerste plaats verstoten?
Lees ook:Recensie – Shutter Island
Lees ook:Watch This: De eerste 5 minuten van The Lovely Bones
Lees ook:Trailer vd Dag: Het Regent Gehaktballen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>