James Cameron kraakt Battleship af

James Cameron heeft niet alleen zijn handen vol aan het tweede EN derde deel van Avatar, maar ook met het afkraken van andere films. Clash of the Titans vorig jaar, nu is zijn nieuwe doel om Battleship omlaag te schoppen. De uber-regisseur heeft laten weten het een extreem dom idee te vinden.

Ook heeft hij nog een appeltje te schillen met zangeres Rihanna, die een rol in de film speelt (wat – eerlijk gezegd – al een indicatie is voor de kwaliteit: hebben we niks geleerd van Burlesque?). Wat Cameron te zeggen had over de game-verfilming Battleship:

“We have a story crisis. Now they want to make the Battleship game into a film. This is pure desperation. Everyone in Hollywood knows how important it is that a film is a brand before it hit theaters. If a brand has been around, Harry Potter for example, or Spider-Man, you are light years ahead. And there lies the problem. Because unfortunately these franchises are become more ridiculous. Battleship. This degrades the cinema.”

En dan ook nog Rihanna in kostuum? Daar gaan we dan:

Lees ook:Alsof je weer achter de Gameboy kruipt…
Lees ook:iPhone game Angry Birds wordt film…
Lees ook:Winnen! Prince of Persia prijzenpakket
Lees ook:Battleship nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD
Lees ook:Rihanna als sexy alien in nieuwe film?

1 Reacties // Reageer

One thought on “James Cameron kraakt Battleship af

 1. kenny

  hij moet veel zeggen =O
  hij ga zijne titanic toch ook opnieuw maken
  james cameron is goed bezig amai hoor
  comentaar op andere geven maar toch hetzelfde doen
  (avatar 2 en 3)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>