Battleship nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

THE BATTLE FOR EARTH BEGINS AT SEA!
De actie/avontuur film Battleship is vanaf nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD.

Het verhaal

De film vertelt het verhaal van een internationale zeevloot, die betrokken raakt in een zeer dynamische en intense strijd tegen een alienras gekend als “The Regents”. De aliens komen naar de planeet Aarde om een krachtbron in de oceaan te bouwen. Tijdens hun bezoek komen ze in contact met een zeevloot. Wat volgt, is een verhaal dat zowel vanuit het perspectief van de aliens als vanuit dat van de mens verteld wordt.

Zeeslag

De film is deels gebaseerd op het bekende bordspel Zeeslag van Hasbro. Met Zeeslag moest je heel strategisch je schepen neerzetten zodat je jou tegenstander kunt bombarderen en zijn schepen kunt uitschakelen. Net als bij het spel gebeurt dat ook tijdens de film, maar dan tegen Aliens. De Aliens in de film zijn erg intelligent en beschikken over moderne technologische schepen. Kan een simpele gevechtsboot wel van hen winnen? Ga om daarachter te komen deze film snel kijken!

Leuke cast

Na John Carter begint Taylor Kitsch steeds meer een nieuwe actieheld te worden van deze tijd. Met Battleship laat hij dat ook zeker weer zien. Liam Neesson heeft een kleine rol, maar blinkt weer uit in de film als schoonvader van Kitch die niks te maken wil hebben met zijn schoonzoon. De verrassing van de film is natuurlijk Rihanna, die bewijst dat ze meer kan dan alleen maar hits scoren. Veel van de rest van de cast bestaat uit echte mariniers, met uitzondering van Gregory D. Gadson die een Kolonel is bij wie beide benen geamputeerd zijn.

Conclusie

Battleship is een vermakelijke actiefilm met een leuke cast. De visuele effecten zijn van een hoog kaliber en vooral de Alien schepen zien er goed uit. Met de meest adembenemende explosieve actiescenes, die je ooit hebt gezien, zorgt deze zomerblockbuster voor een mooie filmavond thuis op de bank!

Met dank aan: Triple P en Universal

 

 

Lees ook:Nieuwe Battleship Trailer met Liam Neeson en Rihanna
Lees ook:Eerste clip van Battleship
Lees ook:Bioscoop premières week 16
Lees ook:Leuke feelgood films op deze Blue Monday
Lees ook:James Cameron kraakt Battleship af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>