Alsof je weer achter de Gameboy kruipt…

Twee grote zomerfilms die ons nog te wachten staan zijn Scott Pilgrim vs. The World en The Expendables. Hetgene dat ze met elkaar gemeen hebben is een 8-bit game die uitkomt ter promotie. Heerlijk, alsof je weer even achter de Gameboy kruipt!

Nu kijk ik iets meer uit naar Scott Pilgrim, maar duikt de game van The Expendables als eerst op. Niks aan de hand, prima om de tijd te doden. Klik op het onderstaande plaatje om die te gekke 8-bit game te spelen!

Lees ook:Michael Cera vs. zeven boze exen…
Lees ook:Vette game voor de film Salt!
Lees ook:Scott Pilgrim trailer is helemaal Kick-Ass
Lees ook:Recensie – Scott Pilgrim vs The World
Lees ook:Fragmenten The Other Guys hi-la-risch!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>