Gerotzooi om Mission: Impossible 4

Sommige franchises bloeden dood, iets wat te maken kan hebben met een te lang gerekt verhaal (Saw), een slecht vervolg (Transformers), oudbolligheid (Die Hard 4.0) of… De acteur die de hoofdrol speelt.

Nu Tom Cruise plotseling niet meer de cash cow is die de acteur ooit was (zijn Knight & Day mag gerust een flop worden genoemd), lopen de spanningen bij Paramount op over de nieuwe Mission: Impossible. Gaat een titel verandering daarbij helpen?

De studio denkt van wel, nu ze het nieuwe deel helemaal geen Mission: Impossible willen noemen. Beetje zoals Chris Nolan de Batman-reeks nieuw leven inblies door het The Dark Knight te noemen.

In het nieuwe deel willen de makers zich focussen op een jongere Ethan Hunt, dus ook Tom Cruise lijkt nu exit te zijn. Berichten afgelopen week dat Tom Cruise samen met Simon Pegg en Jeremy Renner dus te zien is in Mission: Impossible 4 lijken onzin. Alleen… Is juist M:I niet helemaal bedoeld voor Cruise en laat de acteur dit zomaar over zijn kant gaan?

Zoveel gerotzooi voor een film is nooit goed en dat de opnamen deze herfst al plaatsvinden voor een december 2011 release maakt het nog iets dringender. Maar als Spiderman het kan, lukt het M:I vast ook een vervanger te vinden. Of is Mission: Impossible plotseling Mission: Unpossible geworden?

Lees ook:Tom Cruise praat over Mission: Impossible 5
Lees ook:Bekijk alvast de eerste beelden van de vijfde ‘Mission: Impossible’
Lees ook:Tom Cruise hangt aan een vliegtuig
Lees ook:IMAX poster Mission: Impossible – Ghost Protocol
Lees ook:Tom Cruise in del Toro’s nieuwe film?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>