Tom Cruise hangt aan een vliegtuig


De titel zegt in dit geval genoeg; Tom Cruise hangt aan een vliegtuig. Hij had er gelukkig wel een goede reden voor. Het was een stunt voor ‘Mission: Impossible 5′ en Cruise staat er op dat hij al zijn stunts zelf doet. Hij zou niet de eerste acteur zijn die zoiets zegt en dan een paar keer op een matras valt en het moeilijke werk overlaat aan de professionals. Maar Cruise doet echt al zijn eigen stunts, hoe gevaarlijk ze ook zijn, zoals hangen aan een vliegtuig. The Daily Mail heeft een hele lading foto’s en een filmpje weten te bemachtigen van een stuntende Cruise.

Lees ook:Tom Cruise praat over Mission: Impossible 5
Lees ook:Bekijk alvast de eerste beelden van de vijfde ‘Mission: Impossible’
Lees ook:Bekijk de eerste 5 minuten van Haywire
Lees ook:Dit deden Hollywoodsterren voordat ze beroemd werden
Lees ook:Top 7 James Bond Stunts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>