Bekijk alvast de eerste beelden van de vijfde ‘Mission: Impossible’

De aller-allereerste beelden van de vijfde ‘Mission: Impossible’ zijn zojuist naar buiten gebracht. Omdat ieder deel een andere regisseur heeft, weet je ook nooit wat je kan verwachten. ‘Mission: Impossible Rogue Nation’, geregisseerd door Christopher McQuarrie (‘Jack Reacher’) wordt in ieder geval bijzonder spectaculair. Het spionnenteam van Ethan Hunt neemt het op tegen The Syndicate en deze groep van superspionnen heeft als doel het vernietigen van de club van Hunt. In deze teaser zie je nog niet veel van het verhaal, maar al wel enkele spannende momenten, zoals Ethan Hunt hangend aan een vliegtuig. Een stunt die Tom Cruise zelf heeft opgenomen door aan een echt vliegtuig te hangen.

Lees ook:Gerotzooi om Mission: Impossible 4
Lees ook:Tom Cruise praat over Mission: Impossible 5
Lees ook:Trailer Mission: Impossible – Ghost Protocol
Lees ook:Nieuwe Mission Impossible clips
Lees ook:Mission Impossible: Ghost Protocol clip en poster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>