Vervolg Friday the 13th dood verklaard

Friday the 13thJason mag dan in eindeloos uit de dood op blijven staan in de Friday the 13th-serie, het ziet er niet naar uit dat de filmreeks datzelfde lot beschoren is.

Niet kranten, tijdschriften of zelfs websites maken tegenwoordig nog films bekend, dat gebeurt vooral via Twitter. Zo ook de ‘dood’ van Friday the 13th. Nadat een fan aan producer Brad Fuller vroeg of er een vervolg komt op de remake, antwoordde hij…

Not Happening

“It’s dead – it is not happening”. Terwijl een blinde kiwi nog een nieuw plot voor een zoveelste Friday the 13th film kan bedenken, lijkt niemand er nog mee bezig te zijn.

Het nieuws is niet wereldschokkend, vooral omdat de remake nogal slecht was (en negatief is ontvangen) vorig jaar. Toch was het financieel gezien wel een hit… Hopelijk is de reboot van A Nightmare on Elm Street niet na een jaar al dood verklaard! Zie hieronder de trailer:

Lees ook:DVD Watch: Friday the 13th
Lees ook:Seksueel getinte Shrek-foto’s opgedoken
Lees ook:Recensie – [REC]2
Lees ook:Bijna was Nicolas Cage een depressieve Superman
Lees ook:DVD Watch: Last House on the Left

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>