Captain America… Wie wordt vrouw in nood?

Internet buzzte afgelopen week van de geruchten, wordt het nu Ryan Phillipe of Channing Tatum in de hoofdrol van Captain America? Zelfs John Krasinski (The Office US) werd genoemd, maar het lijkt erop dat Tatum (nu te zien in Dear John) het rood-wit-blauwe pak mag aantrekken.

Nog boeiender is de vraag: Wie wordt de vrouwelijke hoofdrol? Zijn het de Bambi-ogen van Emily Blunt, wordt het nieuwkomer Alice Eve (She’s out of my League… al is dat een filmtitel, is het ook de waarheid…) of gaat Keira Knightley de dame in nood spelen….

Het is nog niet duidelijk! Maar iedere dame die in de stevige armen van Channing Tatum mag vallen, is vast heel gelukkig. Bekijk hieronder de briljante trailer van Captain America (uit 1990… Zagen films er toen nog zo slecht uit?)

Lees ook:Channing Tatum wil ook Ghosts busten
Lees ook:‘Basterd’ Brühl doet mee met ‘Captain America 3′
Lees ook:White House Down trailer en posters met Channing Tatum en Jamie Foxx
Lees ook:White House Down foto’s met Channing Tatum
Lees ook:Captain America foto uitgelekt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>