Channing Tatum wil ook Ghosts busten

Straks krijgen we niet één maar twee ‘Ghostbusters’-films. The Daily Beast heeft weer een aantal gelekte e-mails van Sony doorgespit en las dat Channing Tatum zijn eigen versie van ‘Ghostbusters’ heeft bedacht. Als het aan Tatum ligt, gaat hij samen met Chris Pratt, met wie hij de film ’10 Years’ maakte, de hoofdrollen spelen en wordt de horrorcomedy geproduceerd door Joe en Anthony Russo, de regisseurs van ‘Captain America: The Winter Soldier’.

In zijn e-mail aan Sony-baas Amy Pascal schrijft Tatum: “Laat ons de wereld The DarkSide zien en laat ons vechten met al onze glorie en epicheid van een GROTE BATMAN BEGINS FILM. Ik weet dat we hier een grote franchise van kunnen maken. Lol avontuur gekheid. KOM OOPPPP!!!” Hannah Minghella, productiebaas bij Columbia Pictures, vertaalde de plannen van Tatum een dag later in een iets heldere e-mail. Zij beschrijft dat Tatum en de Russo’s ‘Ghostbusters’ willen ontwikkelen voor Channing Tatum en Chris Pratt, met een compleet nieuwe mythologie zodat ze meerdere films in dat filmuniversum kunnen maken.

De versie van Tatum en de Russo’s zou ook “super eng” en “super grappig” moeten worden. Als dit plan door zou gaan, dan zouden er dus twee verschillende ‘Ghostbusters’-films gemaakt worden. Toch hoeft dat geen groot probleem te zijn. Regisseur Paul Feig, die de film maakt met een vrouwelijke cast, is goed bevriend met de Russo’s en als het aan de broers ligt, maakt hij ook de versie met Tatum en Pratt, die prima in dezelfde wereld plaats kan vinden. Daarna moeten ze alleen nog aan Chris Pratt vragen of hij in de film wil spelen, want hij weet nog van niks.

Lees ook:Wie willen er allemaal spelen in ‘Ghostbusters 3′… en wie niet?
Lees ook:Channing Tatum is heel erg blij
Lees ook:Captain America: The Winter Soldier trailer
Lees ook:Captain America: The Winter Soldier tv spot
Lees ook:Captain America 2′s The Winter Soldier poster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>