Captain America foto uitgelekt!

Comic Con betekent altijd veel nieuws over nieuwe films, met name de grote stripheldenverfilmingen. Was het eerder vandaag al Thor die een uitgebreide trailer uitbracht, nu is het de beurt aan Captain America om zijn gezicht te laten zien.

Alhoewel… Het is niet helemaal scherp en stiekem gefotografeerd. Maar als je goed kijkt is het inderdaad Chris Evans als Captain America. Captain America komt in juli 2011 in de bioscoop uit en is net als Thor uiteindelijk te zien in de ├╝berheldenfilm The Avengers! Bekijk de foto:

Lees ook:Captain America poster hint naar The Avengers
Lees ook:Nog meer nieuwe foto’s The Avengers
Lees ook:Nieuwe foto The Avengers
Lees ook:Nieuwe The Avengers foto’s
Lees ook:Nieuwe Avengers promo banner & foto Loki

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>