Oh God… De nieuwe Shrek-trailer is uit…

Hier een kleine voorspelling: Shrek Forever After komt dit voorjaar in de bioscoop. Terwijl iedereen (lees: ongeïnspireerde ouders met suikerverslaafde kids) naar de bioscoop holt, gaat de film heel veel mensen tegenvallen.

Bekend verhaal? Ja, want dat gebeurde ook al bij Shrek 3. Hieronder de nieuwe trailer van Shrek Forever After (godzijdank het laatste deel!). Vreselijke muziek, een overbodig verhaal en slecht getimede grappen. En dan heb ik alleen nog maar de trailer gezien. Check ‘m:

Lees ook:Recensie – Shrek Forever After
Lees ook:Animatiefilms die kansmaken op Oscar
Lees ook:Top 10 Sequels en Prequels 2010 (deel 1)
Lees ook:Bekijk de spannende trailer en posters van Puss In Boots
Lees ook:Harry Potter toch niet in 3D…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>