Eerste clip van Battleship

De film vertelt het verhaal van een internationale zeevloot die betrokken raakt in een zeer dynamische en intense strijd tegen een alienras gekend als “The Regents”. De aliens komen naar de planeet Aarde om een krachtbron in de oceaan te bouwen. Tijdens hun bezoek komen ze in contact met een zeevloot. Wat volgt is een verhaal dat zowel uit het perspectief van de aliens als uit dat van de mens verteld wordt.

Bekijk de clip:

De film wordt geregisseerd door Peter Berg en de hoofdrollen zijn voor Liam Neeson, Alexander Skarsgård, Rihanna en Taylor Kitsch.Battleshipzal vanaf 19 april in de bioscoop te zien zijn.

 

Lees ook:Nieuwe Battleship Trailer met Liam Neeson en Rihanna
Lees ook:Bioscoop premières week 16
Lees ook:Battleship nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD
Lees ook:Nieuwe Oblivion clip
Lees ook:Iron Man 2 rockt in stoere clip

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eerste clip van Battleship

 1. Aquaster

  Gisteren bij deze film wezen kijken. Best leuk als je een actiefilm met aliens wilt zien.

  Je moet er niet naar toe gaan voor een super verhaallijn ofzo. De film heeft nogal wat loopholes (Museumstuk die we zomaar kunnen gebruik in een oorlog?) (Toekijken hoe je collega(boot) wordt neergehaald zonder dat je er iets tegen doet.., terwijl je wel de mogelijkheden hebt). Maar goed gewoon achteruit leunen en genieten van de explosies en het eufonische gevoel dat bij dit soort films komt kijken.

  Actie YES
  Verhaal NO
  FUN YES

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>