Bioscoop premières week 25

Dit zijn de nieuwste film voor deze week:
21 Jump Street

Actie / Komedie
109 minuten
geregisseerd door Phil Lord en Chris Miller (II)
met Jonah Hill, Channing Tatum en Ice Cube

Jenko (Channing Tatum) en Schmidt (Jonah Hill) zijn twee jonge agenten die een undercover opdracht krijgen om te infiltreren op de ‘Sagan High School’. De twee zijn inmiddels uiteraard ouder dan de studenten op de school, maar gelukkig zien ze er jong genoeg uit om voor ‘student’ door te kunnen. Voor deze opdracht moeten ze echter nog wel bij hun ouders thuis wonen, om niet teveel op te vallen. Eenmaal begonnen krijgt het duo al snel te maken met Eric, de ‘coolste gast van de school’, die zijn eigen drugshandel lijkt te runnen. Jenko en Schmidt moeten ervoor zorgen dat ze bevriend raken met Eric en dat hij ze in hun groep opneemt, zodat ze op het juiste moment hun slag kunnen slaan.

 

Rock of Ages

Komedie / Muziek
123 minuten
geregisseerd door Adam Shankman
met Tom Cruise, Paul Giamatti en Russell Brand

De film vertelt het verhaal van rockster Stacee Jaxx (Tom Cruise) en nieuwkomer Sherrie Christian (Julianne Hough) die elkaar ergens in de jaren ’80, terwijl de één na de andere grote hit wordt uitgebracht, ontmoeten in de club ‘Rock of Ages’ in Sunset Strip, West Hollywood. De twee worden verliefd op elkaar en proberen samen te blijven te midden van de vele klinkende rocksongs. Gebaseerd op de gelijknamige musical.

 

 

 

The Raven

Thriller / Mystery
111 minuten
geregisseerd door James McTeigue
met John Cusack, Luke Evans en Alice Eve

Baltimore, 1900. Een moeder en een dochter worden op brutale wijze om het leven gebracht en rechercheur Emmett Fields (Evans) wordt op de zaak gezet. Tijdens zijn onderzoek stuit hij op een schokkende ontdekking: de misdaad komt tot in de details overeen met een fictieve misdaadverhaal geschreven door de onsuccesvolle auteur en dichter Edgar Allan Poe (Cusack). Terwijl Poe ondervraagd wordt door rechercheur Fields vindt er tegelijkertijd nog een grimmige moord plaats, wederom overeenkomend met één van Poe’s verhalen. Ze beseffen dat er een seriemoordenaar aan het werk is en besluiten hun krachten te bundelen om deze seriemoordenaar te vatten voordat er meer onschuldige slachtoffers vallen.

 

Somewhere Tonight

Drama / Komedie
85 minuten
geregisseerd door Michael Di Jiacomo
met John Turturro, Katherine Borowitz en Max Casella

Deze stedelijke fabel vertelt het verhaal van twee eenzame inwoners van New York, die gezelschap proberen te vinden via een 0900-telefoonlijn voor volwassenen. Wooly (John Turturro) is een eenvoudige en merkwaardige fietskoerier. Hij hoopt om een beetje ondeugende en ‘spicy’ praat te kunnen horen van Patti (Katherine Borowitz), een afgezonderde vrouw met agorafobie (pleinvrees, angst voor het zich bevinden in een open ruimte).

 

Lees ook:21 Jump Street eerste clip en foto’s
Lees ook:Bioscoop premières week 9
Lees ook:Bioscoop premières week 4
Lees ook:Bioscoop premières week 42
Lees ook:Bioscoop premières week 19

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>