Bioscoop premières week 19

Dit zijn de nieuwste film voor deze week:
Dark Shadows

Komedie / Fantasy
113 minuten
geregisseerd door Tim Burton
met Johnny Depp, Eva Green en Michelle Pfeiffer

1752. Joshua en Naomi Collins verhuizen met hun zoon Barnabas (Johnny Depp) naar Amerika om een vloek te omzeilen. Twintig jaar later is Barnabas een rijke vrouwenversierder en breekt zo het hart van de heks Angelique Brouchard (Eva Green). Zij verandert hem vervolgens in een vampier en begraaft hem levend. Twee eeuwen later, in 1972, wordt hij echter bevrijd uit zijn graf.

 

 

 

Jackie

Roadmovie / Komedie
100 minuten
geregisseerd door Antoinette Beumer
met Carice van Houten, Jelka van Houten en Holly Hunter

De tweeling Sofie en Daan (33) is opgevoed door twee vaders. Wanneer er totaal onverwacht een telefoontje van hun, tot dan toe onbekende, biologische moeder uit Amerika komt, storten ze zich in een avontuur waardoor alle aannames die ze hadden op losse schroeven komen te staan. Door de reis met de raadselachtige en onaangepaste Jackie verandert het leven van Sofie en Daan voorgoed.

 

 

Act of Valor

Actie / Thriller
110 minuten
geregisseerd door Mike McCoy en Scott Waugh
met Roselyn Sanchez, Emilio Rivera en Nestor Serrano

Wanneer de reddingsactie van een ontvoerde CIA-agent leidt tot de ontdekking van een moorddadig terroristisch plan tegen de Verenigde Staten, wordt een team van Navy SEALs op een wereldwijde klopjacht gestuurd. Terwijl de mannen van het Bandito Platoon strijden om de aanval te stoppen, moeten ze balanceren tussen hun plicht jegens hun vaderland, hun teamleden en hun families.

 

 

 

Marley

Documentaire / Muziek
144 minuten
geregisseerd door Kevin Macdonald
met Bob Marley

De documentaire richt zich op het leven van een van de meest invloedrijke muzikanten van de twintigste eeuw: Robert Nesta Marley, beter bekend als Bob Marley. De in Jamaica geboren rasta heeft bijna eigenhandig de reggaemuziek internationaal bekend gemaakt en maakte deel uit van de legendarische band The Wailers, met Bunny Livingstone en Peter Tosh. In 1981 kwam hij op tragische wijze om het leven na zijn strijd tegen kanker.

 

 

Elles

Drama
99 minuten
geregisseerd door Malgorzata Szumowska
met Juliette Binoche, Anaïs Demoustier en Joanna Kulig

Anne is een Parijse journaliste met een plezierig leventje die onderzoek doet naar studentenprostitutie. Ze ontmoet Alicja, een Poolse studente en Charlotte, een verleidelijke Française. Hun werk en hun klanten bieden hen een uitweg uit hun sociale isolement en de mogelijkheid om hun studie te betalen. Terwijl Anne de twee dames volgt begint zij niet alleen door hen geraakt te worden, maar begint ze ook haar eigen beweegredenen en seksualiteit ter discussie te stellen.

 

Lees ook:Carice en zus Jelka van Houten samen in film
Lees ook:Tim Burton’s Dark Shadows foto’s
Lees ook:Foto Eva Green en Johnny Depp in Dark Shadows
Lees ook:Nog meer Dark Shadows foto’s met Johnny Depp
Lees ook:Dark Shadows Trailer en Poster met Johnny Depp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>