21 Jump Street eerste clip en foto’s

Jenko (Channing Tatum) en Schmidt (Jonah Hill) zijn twee jonge agenten die een undercover opdracht krijgen om te infiltreren op de ‘Sagan High School’. De twee zijn inmiddels uiteraard ouder dan de studenten op de school, maar gelukkig zien ze er jong genoeg uit om voor ‘student’ door te kunnen. Voor deze opdracht moeten ze echter nog wel bij hun ouders thuis wonen, om niet teveel op te vallen. Eenmaal begonnen krijgt het duo al snel te maken met Eric, de ‘coolste gast van de school’, die zijn eigen drugshandel lijkt te runnen. Jenko en Schmidt moeten ervoor zorgen dat ze bevriend raken met Eric en dat hij ze in hun groep opneemt, zodat ze op het juiste moment hun slag kunnen slaan.

Bekijk de clip:

21 Jump Street wordt geregisseerd door Phil Lord en Chris Miller (II) en de hoofdrollen zijn voor Jonah Hill, Channing Tatum en Ice Cube.

Bekijk via deze link nog nieuwe foto’s van de film.

De film is vanaf 21 juni te zien in de bioscoop.

Lees ook:Bioscoop premières week 25
Lees ook:Channing Tatum is heel erg blij
Lees ook:21 Jump Street trailer 2 en poster
Lees ook:22 Jump Street trailer
Lees ook:21 Jump Street Trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>