The Woman in Black Featurette

Daniel Radcliffe is nu wel helemaal klaar met Harry Potter, maar dat wil niet zeggen dat hij geen grote rollen meer zal krijgen. Hij heeft de hoofdrol in een nieuwe Britse horrorfilm The Woman In Black te pakken.

The Woman In Black verteld het verhaal van Arthur Kipps (Daniel Radcliffe), een advocaat die verplicht zijn jonge zoon moet verlaten om te reizen naar een verre uithoek van Engeland om daar de papieren van een overleden cliënt door te nemen. In een afgesloten huis, ver van de buitenwereld komt hij achter tragische geheimen van zijn cliënt en ziet hij buiten telkens een vrouw die enkel in het zwart gekleed gaat.

Bekijk de achter de schermen featurette:

De film is geregisseerd door James Watkins en de overige cast bestaat uit Ciaran Hinds, Liz White, Janet McTeer, Alisa Khazanova, Tim McMullan, Roger Allam, Daniel Cerqueira, Shaun Dooley, Mary Stockley, Cathy Sara, David Burke, Victor McGuire en Lucy May Barker.

The Woman In Black draait vanaf 16 februari 2012 in de Nederlandse Bioscopen.
Bron: Comingsoon

Lees ook:Sneak Peak van The Woman in Black met Daniel Radcliffe
Lees ook:The Woman In Black Trailer met Daniel Radcliffe
Lees ook:Spoken bestaan wel
Lees ook:The Woman in Black 26 juni op Blu-ray & DVD
Lees ook:Van tovenaar tot illusionist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>