Blu-ray must see: Bridesmaids

The Hangover on Heels! Bridesmaids is vanaf 14 december op Blu-ray te halen!

De absolute hoofdrol in de humoristische romantische hitkomedie Bridesmaids wordt zonder twijfel vertolkt door Kristen Wiig. Als actrice is zij in Amerika bekend van de komische hitshow ‘Saturday Night Live’ en in Bridesmaids speelt op hilarische en hartverwarmende wijze Anne, een romantica in hart en nieren die op zoek is naar de liefde.

Naast Kristen Wiig zien we Rose Byrne, Wendi McLendon-Covey, Melissa McCarthy en Maya Rudolph in de hoofdrollen, die allemaal staan als een huis. De film is geregisseerd door Paul Feig, bekend als regisseur van veel geprezen tv-series als The Office, 30Rock, Mad Men en Weeds.

In Bridesmaids draait alles om de liefde. En het huwelijk.
Single girl Annie is eerste getuige op de bruiloft van haar beste vriendin Lillian, met wie ze jarenlang lief en leed deelde. Het valt niet mee om zelf ook plezier aan alle pre-huwelijks festiviteiten te beleven als ze te maken krijgt met die andere vriendin van Lilian, de snobistische Whitney wier leven totaal perfect lijkt te zijn. Het leven van Annie is echter een puinhoop: ze gelooft niet meer in de liefde en is altijd blut. Toch zet ze haar beste beentje voor als ze met een hele groep bruidsmeiden meegaat op een wilde trip…

Bekijk de trailer:

Blu-ray gegevens:

Productie maatschappij: Universal Pictures
Cast: Kristen Wiig, Melissa Mccarthy, Maya Rudolph, Ellie Kemper, Wendi McLendon-Covey, Rose Byrne
Regisseur: Paul Feig
Uitvoering: Blu-ray
Kleur: Color
Regio: 2
Overige talen: Engels, Duits en Turks
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Duits, Turks, Deens, Zweeds en Noors.

Bonusmateriaal:

- Filmcommentaar
- Komische fragmenten
- Lijn-O-Rama
- Deleted scenes
- Verlengde & alternatieve scenes
- Cholodecki’s commercial

Bekijk ook de officiële website: www.bridesmaidsmovie.com

Bridesmaids komt ook op DVD.

Met dank aan Universal.

 

Lees ook:Friends with Kids Trailer
Lees ook:Nieuwe film Melissa McCarthy is weer lekker grof
Lees ook:Melissa McCarthy maakt kans op hoofdrol in ‘Ghostbusters’
Lees ook:Kristen Wiig officieel in Anchorman: The Legend Continues
Lees ook:Dames gezocht voor ‘Ghostbusters 3′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>