Trailer vd Dag: The Book of Eli

Denzel Washington speelt een eenzame reiziger in een apocalyptische wereld die een boek moet beschermen. Een kleine overload aan ‘einde van de wereld’-films (The Road, Daybreakers, Legion, The Crazies…), al ziet de trailer er retestrak uit.

Veel knokken (Washington deed zelf zijn stunts), schieten, rennen en ontploffingen zorgen voor een goede aftrap van de actiefilms in 2010. En dat zijn er nogal wat… Check The Book of Eli vanaf 4 maart


Lees ook:Recensie – The Book of Eli
Lees ook:Nieuwe Bullet to the Head tv-spot
Lees ook:Tom Cruise hangt aan een vliegtuig
Lees ook:Top 7 James Bond Stunts
Lees ook:Trailer vd Dag: The Book of Eli

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>