Trailer vd Dag: The Bounty Hunter

Er komt een hele rits aan buddy movies uit dit jaar: Actiefilms waarin een nietsvermoedend stel plotseling moet samenwerken. Zo komt Cop Out (met Bruce Willis), From Paris With Love (met John Travolta), Killers (met Ashton Kutcher) en Knight & Day (met Tom Cruise).

The Bounty Hunter ziet er verrassend grappig uit! In de film komt premiejager Gerard Butler erachter dat zijn volgende slachtoffer zijn ex-vrouw is. De twee raken met elkaar in allerlei avonturen verstrikt. Release: 1 april (geen grapje)

Lees ook:Nieuwe Olympus Has Fallen Poster en Foto’s
Lees ook:Trailer vd Dag: De Gelukkige Huisvrouw
Lees ook:Olympus Has Fallen Trailer en Poster
Lees ook:Recensie – The Bounty Hunter
Lees ook:DVD Watch: Gamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>