Trailer vd Dag: De Gelukkige Huisvrouw

Martin Koolhoven sprak een paar wijze woorden afgelopen week in Revu. Hij zei dat er in de Nederlandse filmwereld een kankersfeer hangt. Hiermee doelt hij erop dat films die succesvol zijn, altijd maar over ongeneeslijke ziektes gaan (Simon, Komt een Vrouw bij de Dokter, Kleine Blonde Dood…).

Daarbij is Carice van Houten een beetje verschoven van het ‘Tweede Wereldoorlog-slachtoffer’ naar ‘vrouw waar iets aan mankeert’. In De Gelukkige Huisvrouw speelt ze een vrouw met psychische problemen. Release: 15 april

Lees ook:Carice en zus Jelka van Houten samen in film
Lees ook:Alles is Familie trailer
Lees ook:Imagine Trailer vd Dag: Repo Men
Lees ook:Carice van Houten in Wikileaks film
Lees ook:Wat je moet zien in september!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>