Trailer vd Dag: Saw 6

Het is bijna al geen vraag meer of het een goede film is, maar hoe lang ze nog doorgaan. Jigsaw is dood (voor de zoveelste keer), maar een leerling neemt de martelinstrumenten over. Het mondt weer uit in een heerlijk bloedbad.

Wonder boven wonder lijken de films niet eens zoveel slechter te worden, Saw 6 krijgt dan ook redelijk positieve recensies in Amerika. Bekijk de trailer hieronder en zeg nu zelf, is dit nog shocking? Release: 31 december

Lees ook:Trailer vd Dag: Het Regent Gehaktballen
Lees ook:Trailer vd Dag: NINE
Lees ook:Bekijk twee promo’s van Walking Dead Season 3
Lees ook:Kick-Ass krijgt flink positieve recensies!
Lees ook:Trailer vd Dag: Sherlock Holmes

1 Reacties // Reageer

One thought on “Trailer vd Dag: Saw 6

  1. aaron

    fucking goeie films saw zolang er maar nieuwe vallen komen blijf het lachen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>