Trailer vd Dag: NINE

Het is weer tijd voor de jaarlijkse grote musicalfilm en natuurlijk voor de Oscarfilms! Na Fame wordt het Nine, met een fan-tas-tische cast bestaande uit Nicole Kidman, Judi Dench, Sophia Loren, Fergie, Penélope Cruz, Kate Hudson, Marion Cotillard en Daniel Day Lewis!

Heb je ook zo genoten van Chicago? Deze nieuwe van regisseur Rob Marshall gaat het weer ver schoppen. In ieder geval veel acteursprijzen en hopelijk beter door te komen dan grootschalige musicalfilms als Phantom of the Opera en Sweeney Todd.

Lees ook:Trailer vd Dag: 2012
Lees ook:Trailer vd Dag: Saw 6
Lees ook:Star Wars: Episode I The Phantom Menace 3D spot en trailer
Lees ook:Trailer vd Dag: The Wolfman
Lees ook:Trailer vd Dag: Het Regent Gehaktballen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>