Trailer vd Dag: The Men Who Stare At Goats

Het is de eerste week van het nieuwe jaar en ook meteen een beetje George Clooney-week. Wat wil je dan? Die man brengt gewoon drie films achter elkaar uit! Naast deze ook nog The Fantastic Mr. Fox en Up In The Air.

Deze draait nu in de bioscoop, maar toch even de aandacht vestigen op een film die lekker absurd lijkt. Doet mij een beetje denken aan Burn After Reading, een half geslaagde film. Maar alleen deze titel is al briljant te noemen. Release: 7 januari.

Lees ook:Gerotzooi om Mission: Impossible 4
Lees ook:Bios Top 10: Crimineel legt het af tegen Potter
Lees ook:Trailers vd Dag: The Hangover 2 en… The Hangover 2!
Lees ook:Trailer vd Dag: Alice in Wonderland
Lees ook:Scott Pilgrim trailer is helemaal Kick-Ass

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>