Gratis naar de première van A Nightmare On Elm Street?

Jup, het is weer griezeltijd. Kwam vorig jaar nog Friday the 13th uit, ditmaal weet Michael Bay en co. de klassieker A Nightmare On Elm Street te vertalen naar 2010. Een groepje tieners die niet in slaap mogen vallen omdat Freddy Krueger hen opwacht in hun nachtmerries. Count me in!

En ook jij kunt daarbij zijn! Cinema.Blog.nl geeft nu 2×2 kaarten weg van de film die je kunt gebruiken tijdens de premièreavond op 20 mei. Gelukkig mag je daarmee ook later naar de film! Kijk snel wat je daarvoor moet doen…

Als jij kunt vertellen welke bekende Hollywoodster zijn debuut maakte in het originele A Nightmare on Elm Street, dan maak jij kans op die kaartjes. Vermeld er ook bij waarom jij denkt dat A Nightmare on Elm Street weer heerlijk griezelig is anno 2010! Stuur je antwoord voor 18 mei naar [email protected]

Wil je meer info over de film? Check dat hierrr. Daarnaast maak je ook kans op kaarten door de speciale Don’t Fall Asleep-nacht op 14-15 mei. Weet jij in die nacht wakker te blijven van 12 uur ‘s nachts en 8 uur ‘s ochtends door een iedere twee uur een berichtje te plaatsen op de Nightmare on Elm Street-Wall op Facebook? Dan win je 5 kaarten!

Check hieronder de trailer:

Lees ook:Tenenkrommende poster A Nightmare on Elm Street
Lees ook:We onderbreken de show voor een belangrijke mededeling…
Lees ook:Word jij de nieuwe cinemablogger?
Lees ook:Winnen! Prince of Persia prijzenpakket
Lees ook:Nieuwe trailer van… A Nightmare on Elm Street!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>