We onderbreken de show voor een belangrijke mededeling…

De nieuwe tactiek van A Nightmare on Elm Street is een soort guerilla-achtige reclamespotjes. Zo ‘onderbreekt’ de tv-spot een andere reclame van America’s Best Dance Crew op MTV. Leuk bedacht, kun je hieronder zien.

A Nightmare on Elm Street was in principe nog niet aan een remake toe, aangezien het origineel nog prima meegaat. Michael Bay is het daar niet mee eens en brengt de film weer terug in de bios en in onze nachtmerries. Vanaf eind april!

Lees ook:Gratis naar de première van A Nightmare On Elm Street?
Lees ook:Tenenkrommende poster A Nightmare on Elm Street
Lees ook:Nieuwe trailer A Nightmare on Elm Street
Lees ook:Intruders poster met Carice van Houten & Clive Owen
Lees ook:Nieuwe trailer van… A Nightmare on Elm Street!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>