Smaakloze trailer voor Auschwitz

AuschwitzUwe Boll heeft zich de afgelopen jaren in meerdere vormen als smaakloze regisseur geprofileerd. Vooral zijn game-verfilmingen zijn gruwelijk slecht (Bloodrayne, House of the Dead…). De Duitse regisseur is er nu duidelijk op uit om te shockeren en doet dat met een film over Auschwitz.

Dat hij reacties uitlokt met dit soort films is eigenlijk een beetje triest. Beseft hij wat er is gebeurd destijds en hoe smaakloos hij dit in beeld brengt? Bij deze alvast een boycot van Cinema.Blog.nl!

Lees ook:Cinema Summer Awards 2010
Lees ook:Word jij de nieuwe cinemablogger?
Lees ook:Volg Cinema.Blog.nl nu ook op Twitter
Lees ook:Will Smith op de set van Men in Black 3
Lees ook:De beste films van de afgelopen 10 jaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Smaakloze trailer voor Auschwitz

  1. trylogica

    Dat je de realiteit van de vernietigingskampen zo dicht mogelijk wil benaderen is een goede zaak, met de jaren neemt de impact de dit heeft gehad op de westerse wereld af, dat is 1 ding.
    Dat je daarentegen de doodsstrijd van miljoenen mensen die louter en alleen vanwege hun geloof, politieke overtuiging of geaardheid op een zo overbodige manier zo schokkend en niets verhullend in beeld meent te moeten brengen is een heel ander ding.
    In mijn ogen streef je je doel, namelijk willen bereiken dat dit nooit wordt vergeten, volledig voorbij omdat mensen zich allen de gruwelijke beelden van de film van Uwe Boll zullen herinneren, en niet wat hij er mee heeft beoogd, namelijk de verschrikkelijke misdaden die het derde rijk op haar geweten heeft.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>