Volg Cinema.Blog.nl nu ook op Twitter

Helemaal up-to-date blijven van alles in Filmland? Cinema.Blog.nl waagt zich aan Twitter en dat betekent dat jij zelfs terwijl je in de bioscoop staat gewoon kunt checken naar welke film je moet gaan. Of uuh… dat kon eigenlijk ook al met de normale blog.

Anyway, volg Cinema.Blog op Twitter en je leest als eerste de nieuwe recensies. Zoals morgen die van Sorority Row. Of vandaag nog die van Orphan. En volgende week al die van rampenfilm 2012… Wil je iets kwijt? Doe dat dan via @cinemablognl.

Lees ook:Wil jij naar Twilight: Eclipse première?
Lees ook:De wereldpremière van Alice in Wonderland live bijwonen?
Lees ook:Halloween Horrormarathon! (Niet voor zwakke magen…)
Lees ook:Cinema Summer Awards 2010
Lees ook:Word jij de nieuwe cinemablogger?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>