Nieuwe trailer van… I Spit On Your Grave!

Zijn dit soort films niet altijd even hard en naar? Kijk naar The Hills Have Eyes en The Last House on the Left. Nu met I Spit on your Grave (overigens net als die andere twee een remake) wordt het hele ‘meisje wordt verkracht en neemt wraak’-verhaal nog eens dunnetjes overgedaan.

Helaas geen starpower en ook het rechtlijnige verhaal is niet meer erg verfrissend, dus hoe het eindproduct gaat zijn is moeilijk in te schatten. Dan zet ik toch nog een keer die remake van The Last House on the Left op (die best sterk was!). Check de trailer:

Lees ook:DVD Watch: Last House on the Left
Lees ook:Mr. T niet te zien in A-Team Film
Lees ook:Emma Stone nieuwe liefje van Spiderman
Lees ook:Schijf van 5: Films waar je boos van wordt!
Lees ook:Sorority Row

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>