XS4ALL daagt filmliefhebbers uit in nieuwe campagne

XS4ALL lanceert vandaag ‘MovieMatch’, een online spel waarin alles draait om filmkennis.

In het spel beelden medewerkers van XS4ALL tientallen filmscènes uit, die de speler vervolgens moet raden. Filmliefhebbers kunnen de uitdaging aangaan op www.xs4all.nl/moviematch.

 

Strijden om dag- en weekprijzen

Drie weken lang kunnen spelers via Facebook hun vrienden uitdagen voor een ‘match’. Elke week wint de speler met de meest gewonnen matches een jaar lang alles-in-1 (internet, televisie en telefoon) van XS4ALL. Daarnaast maakt iedereen die meespeelt kans op een XS4ALL-shirt met een filmquote.

Iedereen heeft wel een aantal filmscènes in het geheugen gegrift staan. Moviematch roept deze scènes op hilartische wijze op en inspireert tegelijkertijd tot (opnieuw) kijken van een groot aantal filmklassiekers. Daarmee sluit de game perfect aan bij het actieaanbod van XS4ALL: een jaar lang 100 films kijken voor € 0,- bij een XS4ALL Internet en Televisiepakket.

Lees ook:Lindsay Lohan te zien in Mean Girls 2?
Lees ook:Inception versus The Matrix
Lees ook:Eerste blik op Grudge Match met Stallone en De Niro
Lees ook:Bekende game personages op Wreck-It Ralph posters
Lees ook:DVD Watch: Gamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>