Lindsay Lohan te zien in Mean Girls 2?

Nieuws over een nieuwe Mean Girls-film? Nee, niet bepaald. Wel vreemd genoeg over een Mean Girls Nintendo DS spel. Natuurlijk totaal logisch, aangezien die film net in de bioscoop draait zes jaar geleden in de bioscoop te zien was.

Maar nog meer sappige roddels over de ontwikkeling, want er is een kleine rel ontstaan over het spel. Check voor het idee achter de game en het beste moment uit Mean Girls (die best grappig was!) hieronder:

Heter

Het relletje is ontstaan aangezien Lindsay Lohan niet te zien is op de hoes van het spel. Nintendo is blijkbaar bang dat het de verkoop van het spel kan afremmen, dus zijn ze voor ‘hetere’ sterren gegaan als Amanda Seyfried (Dear John, Mamma Mia!) en Rachel McAdams.

Fans van Lohan zijn natuurlijk woest, al vraag ik af wie er nog fans is van een vrouw die eruit ziet als 33 en zich gedraagt als een kinderachtig meisje van 16. Bovendien heeft ze in geen jaren een goede film gemaakt. Gek toch dat zij in 2004 helemaal de nieuwe ‘Hollywood it-girl’ was?

Queen Bees

Het spel draait overigens om de rol van Lohan, die de speler bedient. Je moet je High School-tijd zien te overleven en vooral alle gemene ‘queen bees’ verslaan. Hieronder kun je zien hoe dat ‘in het echt’ ook al weer ging:

Lees ook:Meisjes in kerstpakjes wensen je fijne kerst!
Lees ook:Wie zit te wachten op remake Let The Right One In?
Lees ook:‘Guardians of the Galaxy’ gaat nu wel heel erg old school
Lees ook:Bekende game personages op Wreck-It Ralph posters
Lees ook:Disney’s Wreck-It Ralph trailer en poster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>