De dames van The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises wordt flink gehyped, terwijl er nog niet eens een cast bekend is. Daar komt gauw verandering in nu er een aantal dames de shortlist hebben gehaald om rollen te spelen. We hebben het hier zelfs over een love interest voor Batman en de vrouwelijke slechterik: twee rollen dus!

Wie van de onderstaande dames zie jij het liefst in het vervolg op The Dark Knight? En welke rol zal zij spelen? Ik gok op Catwoman of Poison Ivy… Check de dames:

Op audientie bij Chris Nolan komen is al heel wat, dus voor de volgende vrouwen liggen er dikke rollen in het verschiet. Al vind ik het lijstje een beetje standaard (eigenlijk gewoon de nieuwe A-list dames van dit moment):

De Dames

Rachel Weisz (Oscarwinnares The Contant Gardener) maakt een kans. Net als blondies Blake Lively (Gossip Girl, The Town) en Naomi Watts (The Ring). Nu ze de nieuwe Pirates heeft overgeslagen komt Keira Knightley ook om de hoek kijken. Twee van mijn favorieten zijn echter Anne Hathaway (Devil Wears Prada) en Natalie Portman (zwaar getipt voor Oscar volgende jaar voor Black Swan).

Naasts Hathaway en Portman lijkt mij Naomi Watts de beste optie, aangezien zij een sterke actrice is met een iets meer klassieke acteerstijl. Sowieso heeft Tom Hardy (Inception) al aangegeven een rol te spelen.

Lees ook:Welke vrouw belandt in bed met Batman?
Lees ook:Foto Johnny Depp op set Pirates of the Caribbean 4
Lees ook:Binnenkort nieuwe trailer Dark Knight Rises?
Lees ook:Trailer The Dark Knight Rises!
Lees ook:Coole poster van The Dark Knight Rises

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “De dames van The Dark Knight Rises

 1. kenny

  hathaway,portman en naomi
  die mogen het hebben van mij ,;)
  hathaway en portman mogen de slechten spelen,naomi de goede :)

    /   Reply  / 
 2. Robbert

  @Tim

  Waarom noem je aleen Catwoman en Poison Ivy?

  Nooit van Harley Quinn gehoord?

    /   Reply  / 
 3. Tim Koomen Auteur

  @Robbert: Je hebt helemaal gelijk, Harley Quinn is natuurlijk ook een kandidaat. Maar zonder Joker gaat Harley Quinn niet echt werken denk ik… Maar terwijl ik Catwoman beetje uitgekauwd vind (please God, no Halle Berry!) hoop ik dan nog op Poison Ivy.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>