Welke vrouw belandt in bed met Batman?

Talia Al Ghul… Die naam zegt je waarschijnlijk weinig. Het is de fictieve vrouw van Batman in de populaire strips, waar de gemaskerde held een kind mee krijgt. Nog belangrijker: het is de heetste rol die in Hollywood rondzwerft. Dat is namelijk de vrouw die in The Dark Knight Rises te zien is.

Maar welke actrice mag deze rol op zich nemen? Het gonst ervan in Hollywood, met drie grote namen (en twee kleine) die gefluisterd worden. Wie cast Christopher Nolan in zijn epische heldenfilm? Wie van deze vrouwen wil jij met Batman in bed zien liggen:

Anne Hathaway maakt een grote kans, zoals al eerder voorspeld. Concurrentie komt in de vorm van Keira Knightley en Jessica Biel. Relatief onbekende namen zijn Kate Mara (de zus van Rooney – die de rol van Lisbeth Salander in de Amerikaanse Millennium remake gaat spelen) en Charlotte Riley – zij is verloofd met acteur Tom Hardy (Inception) die ook een rol in The Dark Knight Rises gaat spelen.

Een gevaarlijke outsider is Gemma Arterton, maar zij kan waarschijnlijk door andere verplichtingen (de film Hansel and Grethel: Witch Hunters) geen tijd vrijmaken. Ook Naomi Watts is in de race – mijn favoriet – maar zij is momenteel druk met The Impossible, een film over de Tsunami in Thailand.

Wie hoop jij dat het gaat worden? De rol van Talia al Ghul is overigens opmerkelijk – ze mag misschien de vrouw van Batman worden, ze is tegelijkertijd zijn vijand en de dochter van Ra’s al Ghul, de bad guy in Batman Begins (gespeeld door Liam Neeson).

Lees ook:The Dark Knight Rises titel van nieuwe Batman
Lees ook:Coole poster van The Dark Knight Rises
Lees ook:Binnenkort nieuwe trailer Dark Knight Rises?
Lees ook:Nieuwe foto’s en details The Dark Knight Rises
Lees ook:Batman Dark Knight Rises set foto’s en video’s (Spoiler Alert)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Welke vrouw belandt in bed met Batman?

  1. Robin

    Ik heb ook de naam van Christina Aguilera voorbij zien komen…

      /   Reply  / 
  2. tom

    Mij lijkt Jessica Biel hier heel geschikt voor

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>