Indecent Proposal: wat zou jij doen voor een miljoen?

Wat zou jij doen als iemand je voorstelt om een nacht met hem of haar door te brengen in ruil voor een miljoen? En hoe zou jij het vinden als dit aan je vrouw of man wordt gevraagd? Het overkomt David en Diana Murph, een gelukkig getrouwd stel in Indecent Proposal, een echte filmklassieker.

Een jonge Demi Moore

De film komt uit 1993, alweer meer dan 20 jaar geleden. Wat zag Demi Moore (nu 53) er toen nog mooi en puur uit. Geen wonder dat miljardair John Gage gespeeld door Robert Redford als een blok voor haar valt en haar een miljoen aanbiedt.

Heb je deze film nog nooit gezien? Zeker een aanrader. Ook om met je partner naar te kijken.

Zie hier de trailer:

Lees ook:LOL trailer met Miles Cyrus
Lees ook:Eerste trailer en poster The Great Gatsby
Lees ook:My Sister’s Keeper, dramatische film met een goed verhaal
Lees ook:Eerste officiĆ«le foto’s The Great Gatsby
Lees ook:Nieuwe foto’s The Great Gatsby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>